View Project Gallery

Vic Ave Custom Infill

Features repurposed barn-style doors in the kitchen and master suite

Custom Infill

This Infill home is in one of Regina’s oldest neighbourhoods. It was extremely important to both the client and ourselves to respect the character of the neighbourhood. We came up with a design that both respected the heritage as well as provide a much needed upgrade and modernization for the homeowner. The interior is inspired by a mixture of modern farmhouse and South African. The barn-style doors in the kitchen leading to the mudroom, as well as the doors in the master suite leading into the ensuite, were repurposed from the home that was previously on the lot.

Request a Project Consultation

Click the button below to tell us more about your project and then a member of our team will follow up to set up a Project Consultation meeting.

Request Project Consultation